Evaluation of protein and amino acid intake estimates from the EPIC dietary questionnaires and 24-h dietary recalls using different food composition databases.

Autori:

Iguacel I, Perez-Cornago A, Schmidt JA, Van Puyvelde H, Travis R, Casagrande C, Nicolas G, Riboli E, Weiderpass E, Ardanaz E, Barricarte A, Bodén S, Bruno E, Ching-López A, Dagfinn A, Jensen TE, Ericson U, Johansson I, Ma Huerta J, Katzke V, Kühn T, Sacerdote C, Schulze MB, Skeie G, Ramne S, Ward H, Gunter MJ, Huybrechts I.

Rivista:

Nutr Metab Cardiovasc Dis 2022; 32: 80-89. doi: 10.1016/j.numecd.2021.09.012. Epub 2021 Sep 20. PMID: 34696945

Anno:
2022
Tipo:
Articoli

Questo sito utilizza cookie tecnici, analytics e di terze parti. Proseguendo nella navigazione accetti l'utilizzo dei cookie.